Home / Rijaliti / U dogovoru sa produkcijom? Miljani se omaklo uživo u programu! Rekla je ovo i sada je sve jasno!

U dogovoru sa produkcijom? Miljani se omaklo uživo u programu! Rekla je ovo i sada je sve jasno!

Miljana Kulić je u Zadruzi napravila nezapamćeni skandal, o kojem smo pisali na našem sajtu. Podsjećamo da je sve počelo u ranim jutarnjim satima, kada je pokušala da isprovocira Mikija Đuričića. To joj nije bilo dovoljno pa ga je gađala šoljom.  On joj nije ostao dužan, pa je polio njenu majku Mariju Kulić, vrelim čajem koji je tek skuhao. Tu nastaje prava drama. Obezbjeđenje je držalo Miljanu koja je vrištala da je napadnuta i zahtijevala da se Miki odmah diskvalifikuje.

Pošto to nije odmah učinjeno ona je lupala kamere i namještaj po imanju, a uspjela je i da odvali vrata sobe u kojoj spava njen sin. Nije se ni osvrtala što dijete plače, a u naletu bijesa je uspjela da udari radnika obezbjeđenja.

Ona i Marija su uz viku i histeriju otišle iz Zadruge, navodno da bi otišle kod ljekara i uz povike da se neće vratiti, a Miljana se tom prilikom zaklela i u sina.

– Željko da mi umre, ako se vratim – vikala je Miljana histerično.

Dan je prošao, njih nije bilo na imanju, a uveče su se vratile i to bez konkretnog objašnjena gdje su bile i zašto su se vratile.

Miljana je naravno odmah nastavila sa skandalima, pa je uveče u toku pretresa nedjelje napala pjevača Ša, zbog navodne veze sa Draganom Mitar.

Ona je tom prilikom optužila repera da vara svoju ženu i da joj je namjerno otvorio frizerski salon, kako bi on mogao nesmetano da je vara. Ispričala je sve do najsitnijih detalja, a sve to ona ne bi mogla da zna da je išla samo majci u pratnju kod ljekara.

Da li ovo znači da je Miljana zajedno sa Marijom, provela dan napolju van prostorija koje smije da posjećuje? Da li to znači da je imala kontakt sa realnim životom, pristup telefonu i tv programu, kao i ljudima sa kojima ne bi smjela da komunicira? Da li to znači da ona možda ima poseban tretman produkcije?

 

About admin

Check Also

Marko dokusurio Lunu, ona se raspada: Iskoristio si me za s*ks!

Marko Miljković i Luna Đogani stavili su tačku na svoju vezu. Otkrivaju da do pomirenja ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *