Home / Rijaliti / Marko dokusurio Lunu, ona se raspada: Iskoristio si me za s*ks!

Marko dokusurio Lunu, ona se raspada: Iskoristio si me za s*ks!

Marko Miljković i Luna Đogani stavili su tačku na svoju vezu. Otkrivaju da do pomirenja neće doći, a Marko je detaljno objasnio i zašto tako govori.

Bio sam jasan sinoć kada sam rekao da ako je otišla iz kreveta da nema potrebe da se vraća. Ja te dječije igrice i to, ja to stvarno ne mogu. Ja sam to prevazišao još prije 15 godina. Ja takve igrice stvarno ne mogu. Zamaraju mi mozak. Ja želim samo da mi bude lijepo, ne želim svađe, ne želim nikakve rasprave, ne želim frke. Ona i ja nismo jedno za drugo. To sam shvatio – rekao je Marko.

Voditelj Milan Milošević je upitao Marka kada je shvatio da Luna i on nisu jedno za drugo, a na to pitanje odgovorila je Luna i iz njenog komentara se stiče utisak da je ona ozbiljno povrijeđena.

– To je shvatio kada je imao s*ks sa mnom. To je tada shvatio kada smo bili u tuš kabini pet puta. E, onda kada je trebalo šesti put, onda je shvatio da ipak nismo jedno za drugo i da ne treba da budemo zajedno. Kada je shvatio, kada je to dobio, kada se onako ispraznio skroz kako treba, e onda je shvatio da ja nisam za njega i da sam ja klinka i da nismo jedno za drugo – rekla je Luna.

 

About admin

Check Also

Marija zabrinuta za unuka! Socijala uzima Miljani Željka? Van sebe kad je saznala da je Zola duvao svaki dan i da koristi jake lijekove!

Marija Kulić nikako ne odobrava brak njene kćerke sa Lazarom Čolićem Zolom a kad je ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *