Home / Rijaliti / Marija zabrinuta za unuka! Socijala uzima Miljani Željka? Van sebe kad je saznala da je Zola duvao svaki dan i da koristi jake lijekove!

Marija zabrinuta za unuka! Socijala uzima Miljani Željka? Van sebe kad je saznala da je Zola duvao svaki dan i da koristi jake lijekove!

Marija Kulić nikako ne odobrava brak njene kćerke sa Lazarom Čolićem Zolom a kad je saznala i da konzumira dr*gu, totalno je odlijepila.

“Evo, samo hoću da ga pitam da li će da promijeni spoljašnju naviku konzumiranja marihuane”, pitala je Jelena Krunić Zolu.

“Pa, nekada uzmem marihuanu, ali nisam uzimao ne pamtim. Zna to Miljana. Pričao sam Miljani”, rekao je Zola.

“Ne znam da li će se to svidjeti gospođi tašti”, aludirala je Jelena na Mariju.

“Da li znaš da je narkoman”, upitala je Marija svoju kćerku pred svima.

“Znam da je tri-četiri puta u životu probao”, rekla je Miljana.

Jelena je dodala i da iz pouzdanih izvora može da kaže da je Zola svaki dan “naduvan” napolju, što je još više diglo pritisak Mariji.

“Čuješ li šta kaže djevojka, svaki dan. Moguće je, zato on pije one jake psihijatrijske lijekove”, rekla je Marija na šta je Miljana dodala: “Pije isto što i ja”, rekla je i zasmijala mnoge.

Marija nije prestajala da govori o Zoli i ovom priznanju, dok su mnogi odmah pomislili na malog Željka koji provodi vrijeme u rijalitiju i zbog kog može da reaguje Socijalna služba.

 

About admin

Check Also

Marko dokusurio Lunu, ona se raspada: Iskoristio si me za s*ks!

Marko Miljković i Luna Đogani stavili su tačku na svoju vezu. Otkrivaju da do pomirenja ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *