Home / JET SET / Glumila je ženu Tike Špica, bila sa njim u vezi i van kamera, nestala, a ovako sada izgleda brbljiva Žake (VIDEO)

Glumila je ženu Tike Špica, bila sa njim u vezi i van kamera, nestala, a ovako sada izgleda brbljiva Žake (VIDEO)

Glumica Biljana Nikolić se proslavila kao simpatična Žaklina Žake Stojković, supruga Tike Špica (igra ga Predrag Smiljković Pepi) u seriji “Porodično blago”, a zanimljivo je da su njih dvoje i u privatnom životu bili u vezi.

Serija “Porodično blago” se prikazivala od 1998. do 2002. a Žake je bila poznata po britkom jeziku i svojom ljubavi prema “leopard/tigar” šarama na odeći.

A Predrag Smiljković je pre nekoliko godina otkrio da je sa Biljanom Nikolić bio u emotivnoj vezi i van kamera.

– Bio sam sa glumicom Biljanom Nikolić u ozbiljnoj vezi četiri godine. Igrali smo zajedno, bila mi je žena u “Porodičnom blagu”. Kada igrate sa odličnom glumicom, to je sjajna razmena energije, pa se desi čudna simbioza i to je možda neki nivo zaljubljenosti. Pošto mi nikad u porodici nismo otvoreno pokazivali ljubav, možda sam ja u ljubavi nespretan – izjavio je svojevremeno Smiljković.

Nakon “Porodičnog blaga” Nikolićeva se pojavila i u seriji “Agencija za SiS”, a trenutno je članica pozorišta u Kruševcu. Iako je od kraja “Porodičnog blaga” prošlo 15 godina, Biljana se nije mnogo promenila…

About admin

Check Also

Smjestio joj skandal da je Duško ostavi, pa da bude samo njegova: Vranješ odlijepio na Karleušin novi nastup, pa preko prijatelja moli za oproštaj! Njen odgovor oduvao!

Bosanski fudbaler Ognjen Vranješ na sve načine pokušava da dođe do Jelene Karleuše. Kako prenose ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *