Home / Rijaliti / Djevojka mu se udavila u Dunavu, a sa njom u smrt su otišli brat, deda… Teška sudbina zadesila je repera, jedva se oporavio od tog gubitka!

Djevojka mu se udavila u Dunavu, a sa njom u smrt su otišli brat, deda… Teška sudbina zadesila je repera, jedva se oporavio od tog gubitka!

Nenad Aleksić Ša preživio je veliku tragediju prije nekoliko godina kada se njegova djevojka udavila u Dunavu. Iako mu je trebalo dugo vremena da se oporavi, reper se vratio svom poslu i danas je sretno oženjen.

Kada je prije nekoliko godina učestvovao u “Farmi”, Ša se pred kamerama otvorio i ispričao detalje velike porodične tragedije.

– Mogao sam da budem bolji prema njoj, ali niko nije mogao da zna da će se ona udaviti u Dunavu. I ona, i brat, i deda i svi, porodična tragedija. Mogao sam da budem bolji, ona je meni dušu dala, to je nešto što ja vučem kroz cijdli život i što ne mogu sebi da oprostim – ispričao je pre pet godina muzičar.

Poslije “Farme” Nenad se povukao iz javnosti, ali je nastavio da se bavi muzikom. U njegovom životu desio se preokret kada je upoznao sadašnju suprugu Ivanu, sa kojom se oženio 2015. godine.

.

.

.

.

 

About admin

Check Also

Marko dokusurio Lunu, ona se raspada: Iskoristio si me za s*ks!

Marko Miljković i Luna Đogani stavili su tačku na svoju vezu. Otkrivaju da do pomirenja ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *