Home / Desavanja / Čitav Orlovat bruji o skandalu: Duškova mama ne izlazi iz kuće, a čika Dejan je otkrio šta su komšije radile Tošiću dok je bio siromašan!

Čitav Orlovat bruji o skandalu: Duškova mama ne izlazi iz kuće, a čika Dejan je otkrio šta su komšije radile Tošiću dok je bio siromašan!

Skandal koji je zatresao region kada su isplivale fotografije i poruke koje je Jelena Karleuša navodno razmjenjivala sa bosanskim fudbalerom Ognjenom Vranješom i to Dušku Tošiću iza leđa, potresao je i rodno mjesto srpskog fudbalera Orlovat, gdje danas žíví njegova majka koju mještaní od milošte zovu Koka. Podsjećamo, JK je za sporni materijal navela kako je fotošop.

Gotovo sve komšije znaju gdje živi Duškova majka. Čitavo selo bruji o skandalu, ali o Tošiću imaju samo riječi hvale.

Komšija Dejan Zubanov otkriva manje poznate detalje o odrastanju Duška Tošića.

“Imam ja i svoje probleme, te slike sam samo vidio, ali nisam upućen u to. Oca sam znao, a majku ne znam. Kada sam igrao fudbal, Dule je igrao sa mnom u Tomaševcu. Ja sam inače iz Tomaševca, nisam iz Orlovata. On je dosta mlađi od mene i mlad je bio kada je igrao s nama. Bio je dobar fudbaler. Dolazio je sa Orlovaćanima. Išao je pješke u Zrenjanin, sjećam se da niko odavde nije htio da ga poveze. U to vrijeme je tako bilo, Duško je bio siromašan. On je vrijedan dečko. Jelenu ne znam, nju sam preko televizije vidio”, kaže nam Dejan, koji dodaje da ne želi javno da komentariše fotografije Jelene Karleuše.

Duškova školska drugarica otkrila je kakav je fudbaler bio u školi.

“Znam ih naravno. Jako su dobri,majka je odlična. Duško mi je školski drug. U osnovnu školu smo išli zajedno, kao drug je bio dobar, ali učenik osrednji. Sada kada dođe, javi se kada se vidimo. Ljubazan je i kulturan, uglavnom pričamo o porodičnim stvarima. Bio je ovdje u Orlovatu za Božić. Jelenu sam posljednji put vidjela na sahrani, nisam je upoznala, ali se javi kada prođe”, kaže ona.

Prvi komšija porodice Tošić, Vesa, kaže da je Duškova majka ljubazna žena.

“Kada su u Srbiji, Jelena i Duško sa kćerkama dođu kod mene u kuću jer imam unuke, pa se onda djeca igraju. Djevojčice su baš fine. Majci njegovoj je sve ovo jako teško palo, potpuno razumijem zašto ništa ne želi da komentariše. To je normalno” – kaže njihov komšija.

Duškova majka danima ne izlazi iz kuće, a s komšijama i medijima ne želi da komentariše skandal koji ih je zadesio. Komšije kažu da joj sve ovo teško pada i da se jako nervira.

 

About admin

Check Also

Beskućnik je prvi put u životu izašao na binu. Kada je zapjevao, žiriju se slomilo srce!

Kada se Pablo Lopez predstavio u meksičkoj verziji emisije Ja imam talenat, niko nije vjerovao ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *